TexTure-Menu-popup.png

Dansa runt granen med julmusik till din Joyvest

Julen gör sig sakteligen påmind så fort djupmörkret faller in på senhösten. Jag kanske bara talar för mig själv här, men varje år och årstid jag blir så chockad av:

  • vad mörkt det blir på hösten,
  • hur kallt det blir på vintern,
  • vad ljuset gör skillnad på våren och sist
  • hur varmt det blir på sommaren.

Visst att det är lite utav en kliché, men jag uppskattar verkligen varje årstid i detta land Sverige. Kanske intalar jag mig detta för att jag just bor här, men det är oavsett ingen idé att gräma sig. Vädret är ändå inget jag kan ändra på! Nåväl, nu ska jag inte göra det till ett inlägg om klimatet.

Varje årstid har sin musik

Den allra mesta musiken kan vi lyssna på hela året runt, annan musik lyssnar vi bara på under vissa årstider. Kanske mest ikonisk är julmusiken. Enligt Spotify kommer den verkliga julmusikexplosionen vid första advent. Icke desto hörs julmusiken i vissa butiker på stan långt innan dess. Ni har väll inte missat våra utformade musiklistor?

Tips på julmusik som lockar till rörelse och lockar till minnen om vackra jular från förr

Nedan ser ni en Spotify-lista med ett par jullåtar. Vi kommer att uppdatera den allt eftersom, men temat är julmusik som både lockar till rörelse och minnen kring vackra jular från förr.

Dela det här inlägget